FANDOMVelkommen til Anima wiki!

Anima Wiki er dyreretsforeningen Anima's uofficielle wiki. Den skal forsøge at være brugerskabt opslagsværk om alt hvad der vedrører Anima - dvs. f.eks. vegetarisme, dyreret, pelsindustrien, forsøgsdyr, dyremishandling, dyretransporter og meget andet. At dette er en wiki betyder at alle kan være med til at redigere den, så hvis du ligger inde med opskrifter, info om pels eller andet, som du har lyst til at bidrage så gå da bare i gang. Sammen er vi stærkest og sammen kan vi gøre denne wiki til et omfattende opslagsværk i alt lige fra veganske opskrifter til hvor man bør købe sine sko for at undgå at støtte pelsindustrien.

Det anbefales at du bare kaster dig ud i det og lærer efterhånden. Wikien er designet således at intet kan slettes fuldstændigt og alt kan genoprettes nemt, så der er ingen risiko for at du kortslutter noget. I øjeblikket er der 58 artikler i databasen.opdater

Communauté silhouette Hjælp og information om Anima Wiki

Redigering? · Huskeliste · Om Anima Wiki

 
Om Anima

Anima · Pressedækning

Om vegetarisme

Portal · Vegetarisme · Hvorfor? · Spørgsmål · Vegetariske opskrifter · Veganske opskrifter

  Om pels

Portal · Pels · Forhandlere · Pelsfri industri · Artikler · Billeder · Videoer

Om dyreret

Portal · Dyreret · Filosoffer · Artikler

Om landbruget

Portal · Dyr i landbrug · Industrialiserede landbrug

Om andre foreninger og links

Gode links · Anima · Animal Aid · Dansk Vegetarforening · Djurens Rätt · Dyrenes Beskyttelse · Dyrenes Venner · Forsøgsdyrenes Værn · Fur Free Alliance · Komiteen Mod Dyreforsøg · NOAH · PETA · Viva!Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.