FANDOM


RalphLauren
Tilbage til Pelsfri industri

Ralph Lauren (født 14. oktober 1939) er en amerikansk modedesigner. Han er specielt kendt for tøjlinien Polo Ralph Lauren, som har specialiseret sig i afslappet og semi-formelt tøj til mænd og kvinder.

Ralph Lauren er alment betragtet som en af verdens førende modedesignere, og Polo-liniens logo med hest og rytter er omtrent lige så kendt som Lacoste's alligator.

I foråret 2006 bekendtgjorde Ralph Lauren at hans firma af etiske grunde ikke længere ville arbejde med pels. Firmaet, Polo Ralph Lauren Corporation, havde i længere tid overvejet at bandlyse pels i deres kollektioner, men det var først efter en række møder med PETA i februar og marts 2006, hvor bestyrelsen blandt andet fik et indblik i hvor pelsen kom fra, at de valgte at gøre alvor af det.

Oven i købet valgte Ralph Lauren at donere det pelstøj de allerede havde produceret til velgørenhedsorganisationer i udviklingslande.

PETA har rost Polo Ralph Lauren Corporation for deres beslutning, og opfordrede efterfølgende alle til at skrive til firmaet og takke dem for beslutningen om at blive pelsfri.

KilderEdit

LinksEdit

StatusEdit

Pelsfri!
ThumbsUp Denne artikel omhandler en designer/et modehus/et firma som har valgt at stoppe med at arbejde med pels.
Du kan støtte deres beslutning ved at handle hos dem, og dermed vise at pelsfrihed sælger.